Wonder Tree & City Gardening

Met trots introduceren wij onze nieuwe productlijn: Wonder Tree en City Gardening!

Zoals u wellicht al opgemerkt heeft is een groot deel van onze etiketten veranderd. Ook komen er nieuwe producten bij. Eén van de nieuwe productlijnen is Wonder Tree. De Wonder Tree lijn bevat enkel de beste soorten in een nieuw jasje, de Wonder Tree’s hebben namelijk een traaggroeiende onderstam waardoor de bomen eerder vruchtdracht krijgen en makkelijk in verzorging zijn. Zo wordt de keuze voor de consument in tuincentra gemakkelijker gemaakt, met een product uit de Wonder Tree lijn zit de consument eigenlijk altijd wel goed!
Meer informatie over de Wonder Tree

De Wonder Tree is niet de enige nieuwe lijn binnen ons assortiment. Ook introduceren wij City Gardening. Ons doel van deze lijn is om de consument erop te attenderen dat deze producten ook zeer zeker op balkon of terras een goede keuze zijn. Al deze producten kunnen zowel in de volle grond als in een pot. Vruchten plukken van je eigen balkon is dus echt mogelijk!

In combinatie met de nieuwe samengestelde modules zijn deze twee nieuwe productlijnen echte eyecatchers die zichzelf weten te verkopen.

Terug naar nieuws

Bekijk meer recent nieuws


Vrachtwagen

Om Fruithof nog beter aan de…

How it’s Done

Zaterdag 22 mei waren we te zien bij…

De Grote Tuinverbouwing

Afgelopen weken zijn onze producten te…

Grijze potten

Zoals u misschien al opgemerkt heeft…

Erkend Leerbedrijf

Sinds 1 oktober 2019 is de Fruithof…