Uw leverancier van fruitbomen en fruitplanten


Kers Fruithof kapelle

Met een oppervlakte van ruim 31 hectare (waarvan 12,5 hectare vollegrondsteelt) mag Fruithof met recht een groothandel genoemd worden. Wij leveren ruim 150 verschillende rassen en door de grote voorraden per soort zijn wij in staat om in korte tijd grote aantallen te leveren. In samenwerking met diverse grote spelers in de markt leveren wij jaarlijks duizenden bomen en planten voor actiematige doeleinden. Bijna het volledige aantal hiervan gaat naar het buitenland. Ook binnen Nederland is actiematige levering uiteraard mogelijk. Wanneer u interesse heeft in een actiematige samenwerking kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of advies nodig over een samenwerking?

info@defruithof.nl+(31) (0)113 34 06 91

Een duurzame plant het hele jaar door

Alle planten die wij leveren worden door ons in pot (op)gekweekt. Door onze planten in pot te kweken, zijn deze het jaar rond leverbaar en kunnen wij de planten duurzaam onderhouden tot ze gereed zijn voor verkoop. Een ander voordeel is dat planten die in pot gekweekt zijn ook het jaar rond geplant kunnen worden. Hierdoor beperkt de verkoop zich niet alleen tot het voorjaar, maar loopt het verkoopseizoen van februari tot november. Al onze fruitbomen staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor de particuliere tuin, maar ook écht lekkere vruchten geven. En dat is natuurlijk wel waar het om gaat!

Meer over duurzaamheid
Fruitboomkwekerij

Fruithof zorgt voor totale ontzorging van uw order

Indien u zelf een groothandel bent en namens uw klanten bij ons bestelt zal het voor u waarschijnlijk erg belangrijk zijn dat u de handel zo efficiënt mogelijk geleverd krijgt en dat u zo min mogelijk handel over hoeft te pakken. Wij kunnen onze levering goed op uw wensen afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte pakbon waarop de klantnummers van uw klanten vermeld staan. Tevens proberen wij altijd om de totale order van één klant zoveel mogelijk op dezelfde kar te plaatsen, zodat u er weinig werk meer aan heeft op het moment dat het bij u binnen komt.

Om iedereen continu van het beschikbare assortiment te voorzien maakt de Fruithof gebruik van vergaande automatisering met het programma Match-online. In samenwerking met bijvoorbeeld onze webshop en Floriday is ons aanbod 24/7 inzichtelijk. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de klant van onze klant. Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en is het besteltraject gewaarborgd.

Het laatste Fruithof nieuws

Om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws raden wij u aan om onze social media kanalen te volgen. Zie hieronder een greep uit de nieuwste berichten.

Eenvoudig bestellen via de webshop

Sinds 2021 zijn wij gestart met onze nieuwe webshop. We zijn blij om te horen dat onze klanten die momenteel al met de webshop werken hier heel erg tevreden over zijn! Voor sommige klanten is dit even wennen, maar na 1 à 2 keer bestellen via de webshop wil je geen papieren lijst meer zien! Je ziet via de webshop live ons actuele aanbod. Zodra een artikel op is, verdwijnt het van de webshop. In de webshop kan je t/m bijna 2 weken vooruit bestellen.

Al klant bij ons?


Klik hier om in te loggen op de webshop voor ons actuele assortiment. Nog geen logingegevens? Klik op onderstaande button en vraag uw persoonlijke inloggegevens aan.

Klik hier

Bent u een nieuwe klant?


Wilt u via de webshop bestellen, klik op de onderstaande button en vul ons formulier in. Of mail ons uw bedrijfsgegevens via info@defruithof.nl.

Klik hier

Erkend Leerbedrijf SBB

Sinds 1 oktober 2019 is Fruithof een Erkend Leerbedrijf met een SBB keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat Fruithof bevoegdheden heeft om mbo-studenten te mogen opleiden. Ook mag Fruithof leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs, vmbo-leerlingen in een leerwerktraject én praktijkonderwijs begeleiden. Zo hopen we met onze kennis een leerling vakbekwaam te maken.