Hoe maak ik...

Granola-Bosvruchtentaart

Benodigdheden

80 gram pindakaas
50 gram ahornsiroop
300 gram granola
1 eetlepel water
400 gram Griekse yoghurt
2 handen vol blauwe bessen
2 eetlepels lijnzaad
2 eetlepels gemalen chocolade

Bereidingswijze

1. Verwarm de over voor op 180 graden.
2. Vet een ovenschaal in met boter.
3. Neem de granola, pindakaas, ahornsiroop en water en roer door elkaar.
4. Verspreid het granola mengsel over de ovenschaal en bedek ook de zijkanten met het mengsel.
5. Doe de ovenschaal in de oven en bak ca. 30 minuten in de oven.
6. Laat de schaal afkoelen.
7. Schep de Griekse yoghurt over de bodem.
8. Leg de blauwe bessen op de taart en verdeel de chocolade er overheen.
9. Strooi het lijnzaad over het geheel.
10. Verwarm de over voor op 180 graden.
11. Vet een ovenschaal in met boter.

Terug naar recepten