De Grote Tuinverbouwing

Afgelopen weken zijn onze producten te zien geweest op SBS6 bij “de Grote Tuinverbouwing”.

Diverse planten uit ons assortiment krijgen een mooi plekje. De uitzending begint op zaterdag om 17:00 uur, de herhaling is te kijken op de eerstvolgende zondagochtend om 09:35 uur. Hieronder zijn al de fragmenten te zien van afgelopen tijd.

Aflevering 8 mei – Braam

In de aflevering van 8 mei is onze braam van 1.5 m te zien. Bekijk hieronder een fragment uit de video.

Aflevering 31 oktober – Familieboom Peer

In de aflevering van 31 oktober was onze mooie Familieboom Peer weer te zien. Bekijk hieronder een fragment uit de video.

Aflevering 24 oktober – Wonder Tree

Op 24 oktober is weer een mooi product van ons te zien. Dit keer gaat het over de Wonder Tree. Rob legt uit wat deze boom zo speciaal maakt.

Aflevering 10 oktober – Duofruit en Familieboom Peer

In de aflevering van 10 oktober zijn er weer mooie fruitbomen van ons te zien. Waaronder twee verschillende duo fruitbomen en de Familieboom peer.

Aflevering 3 oktober Kweepeer, Duo-Kers, Quatro Framboos en Boskoop Glorie

De aflevering van 3 oktober gaat over onze Kweepeer, Duo-Kers, Quatro-Frambos en Boskoop Glorie. Kortom, een tal van prachtige producten! Rob geeft weer tips en tricks over deze musthaves voor uw tuin!

Aflevering 26 september druif en braam (Heike en Thornless Evergreen)

De aflevering van 26 september gaat over onze druif en braam.
De druif heeft de naam Heike, Rob legt uit hoe je de druif het best plant en over de snoeitechnieken die je toe kunt passen. Ook is onze Thornless Evergreen te zien, er worden grote voordelen over deze braam genoemd. Bekijk de aflevering hieronder.

Aflevering 12 september Oude peer

In de aflevering van 12 september staat onze oude perenboom centraal. In deze aflevering legt Rob uit hoe je de perenboom snoeit en verzorgt. Bekijk hieronder de aflevering.