Op zoek naar een totaal leverancier voor fruitbomen en -planten?

Fruithof is een handelskwekerij en groothandel voor fruitbomen en fruitplanten die speciaal gekweekt worden voor de consument. Onze jarenlange ervaring en kennis staan garant voor uniforme, onderscheidende, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke producten van een uitstekende kwaliteit.

Al onze planten staan in pot en zijn daardoor het hele jaar leverbaar. De planten worden duurzaam onderhouden totdat ze gereed zijn voor verkoop. Onze fruitbomen staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor de particuliere tuin, maar ook écht lekkere vruchten geven. En dat is natuurlijk wel waar het om gaat!

Wij zijn totaal leverancier van een compleet fruitconcept voor tuincentra in binnen- en buitenland. U kunt bij ons terecht voor meer dan 150 verschillende rassen. Ons verkoopconcept bestaat uit mooie presentatietafels, strakke banners en kleurrijke etiketten. Daarnaast werken wij met een jaarkalender met daarin per week mooie visuele handel, zodat u altijd de mooiste planten bij ons kunt bestellen. Kijk voor meer informatie rond op onze website of neem contact met ons op.

 

Kwekerij fruitplanten

     Concept

        Export

Kwekerij Fruithof

     Kwekerij